Reacties van deelnemers
maart 2007
Weken hebben mijn collega's lopen gissen wat we zouden doen met ons afdelingsuitje, maar dit hadden ze niet kunnen denken.. En ik ook niet: Wat kunnen mensen creatief zijn! Iedereen was erg druk aan het werk, serieuze gezichten en bijzondere creaties. Het is bijzonder goed in de smaak gevallen. We hebben ontdekt hoe creatief wij zijn en hebben ons heerlijk uitgeleefd met klei .

Rabobank

25 feb 2007
Wij ambtenaren hebben hard ons best gedaan om mooie creatieve producten te leveren. Alle kunstwerken zullen tentoongesteld worden op het

Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

13 jan. 2007
Met 't puntje van de tong uit de mond, oorverdovende stilte; sectie communicatie in diepe concentratie. Naast mooie en verrassende kunstwerken heeft deze dag gezelligheid en verborgen talenten gebracht. Ontzettend leuk om te doen!
Dank voor de uitleg en creatieve middag.

Sectie Communicatie Nederlandse Defensie Academie

22 nov 2006
Het is herfst. Utrecht heeft koude natte straten waar de wind doorheen blaast. De straatstenen glimmen voor onze voeten als we op zoek zijn naar atelier de werf. Dan dalen we af naar de gracht. we klimmen over boomwortels en scheefliggende stenen, en kloppen op een laag deurtje. Licht straalt door een klein gebarsten raampje naar buiten. De deur gaat open en we zien een diepe helder verlichte kelder. Hier is het gezellig! De stemming zit er in. Opgewekt gaan we aan het kneden en kleien. En zeker was het deze omgeving die ons inspireerde om kaarsenhouders te maken!

Familie Ploeg

7-6-2006
Wat een heerlijke ontspanning en een mooie afsluiting van onze opleiding. Even de gedachten laten varen en verstand op 0. Onvermoede talenten komen boven!
Dank voor de begeleiding!!

Studiecentrum Rechtspleging
Wendy en Katrien

13-5-2006
Dat wij tot zoiets in staat zijn! Onverwacht een hele portie creativiteit. Erg leuk.

VB&T Vastgoed Management Eindhoven

2 juli 2005
Nooit gedacht dat creatief bezig zijn met 17 personen zo leuk kan zijn! We hebben talent in de familie. De tableaus zullen in Spanje best mooi staan. Een geweldige ervaring. Een aanrader voor iedereen!

N. Brouwer, 65 jaar

1 september 2005
'n Avondje "Delfts Blauw" (en ook wat geel) op kopjes, bordjes en eierdoppen. Erg gezellig met neven en nichten, ook weer bijgepraat. Aan het eind liep de stress hoog op, vooral bij het creatieve brein van de familie nota bene! Uiteindelijk een leuk geheel, alhoewel het eindresultaat nog even wachten is. Bedankt.

Familie Eijrand

22 april 2006
Hartstikke leuke ochtend gehad met mijn vrijgezellenfeestje. Complete creatieve verrassing die helemaal super verlopen is. Het kunstwerk is supergaaf geworden!

Anita Cremers - (binnenkort) Van der Berg

22 januari 2005
Schilderen is leven! Dank voor het genoegen

Adrie

22 april 2006
Heel gezellig op een ongedwongen wijze creatief bezig zijn. Goed georganiseerd.

Rabobank Nederland
Manuela

16 november 2005
Vroeg uit de veren om samen "kunst" te maken. We zijn het er gezamenlijk over eens dat dit véél leuker is dan werken. Leuke locatie! Lekker knus!!

Interpay Nederland (40 personen)

17 maart 2006
Hoor in de lucht een behoorlijk gezucht, daar vliegt hij over bos, wei en hei. Stijgen en dalen en daarmee kleiproducten halen. Och, mocht ik maar mee. Dan was ik tevree.

Vriendengroep Mooiheeze

13 mei 2006
Niets heerlijker dan wroeten in een bonk klei; het hoofd leeg en aan de slag. Collega's hebben elkaar nog nooit zo goed bekeken! Een heerlijke middag die een mooi koppenschaar als resultaat had. Hartelijk dank.

Huisartsenpraktijk te Leiden